Foglalás

Aranyos Hill

Csendes, nyugodt környezet lenyűgöző panorámával és egy modern letisztult romantikus apartman wellness szolgáltatásokkal.

3 ágy

6 Bicikli

Jakuzzi

Szauna

Wi-Fi

Kábel tv

Panorámás fedett terasz

Tűzrakóhely

Napágyak

Zuhanyzó

Padlófűtés

A fő céljaink egyike, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk a vendégeink számára, amelyet nem fognak hamar elfelejteni. Megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni annak érdekében, hogy az itt töltött idő felejthetetlen és problémamentes legyen. Bármilyen extra kérés vagy probléma esetén forduljanak hozzánk bizalommal, mindent el fogunk követni azért, hogy Önök csodásan érezzék magukat nálunk.

Vendégház árak

Kérjük ne felejtse el átutalni részünkre a szállás díjának 50 %-át, hogy a foglalás véglegesítése megtörténjen

Az utalásra 3 munkanap áll rendelkezésére. A foglaló beérkeztéről minden esetben küldünk visszajelzést, de ha bármilyen problémát észlel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hétvégén 

Péntek – Szombat éjszaka

Hétköznap

Vasárnap – Csütörtök

Kiemelt időszakok (csak egyben foglalhatóak):

február 13-15 (valentin nap)
március 11-15
április 14 – 18
április 29 – május 2
június 3 – 7
augusztus 18 – 21
október 21 – 24
október 30 – nov 2
december 23 – 27
december 30 – január 2

ÁRAINK 2023 JANUÁR 1 – 2024 január 31-ig

Fizetési lehetőségek

A foglalást követően minden esetben visszajelzést küldünk ennek sikerességéről.
Azonban a foglalás a foglaló beérkeztével válik véglegessé, amely a szállás díjának 50 %-a.
Az utalásra 3 munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben nem érkezik meg az utalás hozzánk, a foglalást törüljük, így az időpontok újra elérhetővé válnak. A visszamondási idő: 4 hét.
Az előleget (és később a szállás díját) a következő módokon lehet rendezni:

Számlatulajdonos neve: Bachor Máté

Számlaszám: 10401103-86767774-90811007

Bank neve: K&H bank

IBAN: HU14 10401103-86767774-90811007

SWIFT: OKHBHUHB

Az OTP SZÉP kártyával való fizetés esetén a portálon való belépést követően tudnak nekünk előleget utalni az Ügyintézés majd az Előlegutalás menüpontok alatt. Az utalás átfutási ideje 1-2 munkanap, de a befizetésről tájékoztatást kapunk.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az K&H SZÉP kártyával való fizetés esetén a portálon való belépést követően tudnak nekünk előleget utalni az Előlegutalás menüpont alatt. Az utalás átfutási ideje 1-2 munkanap, de a befizetésről tájékoztatást kapunk.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az MKB SZÉP kártyával való fizetés esetén az utalást mi indítjuk, így ebben az esetben kérjük, mindenképpen vegyék fel velünk a kapcsolatot emailben. Az utalás elindításához szükségünk lesz a kártyabirtokos nevére és az azonosító számára (nem kártyaszám!).

Az utalást elindítjuk, az ehhez tartozó kódot emailben elküldjük, majd ennek a kódnak a segítségével lehet véglegesíteni az előlegfizetést.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az előleget készpénzben nem lehet kifizetni. Természetesen a szállásdíj fennmaradó összegét a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

Az előleg beérkeztét követően számla kerül kiállításra, amelyhez szükséges elküldeni a számlázási adatokat (név és cím).

A szállás díja minden adót (kivéve az idegenforgalmi adót!) és költséget tartalmaz (beleértve a jacuzzi és a szauna használatát is).

Galéria

További képekért látogasson el instagrammunkra és kövessen minket a közösségi médiában is.

Foglaljon online

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Reserve of 1 available accommodations.

A vendégház elérhető a kiválasztott időszakban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

Scroll to Top